8 moduri de a economisi bani pentru vacanța ta europeană

Vacanța de fantezie a aproape tuturor este o călătorie în Europa. Cu toate acestea, dorința nu devine realitate pentru majoritatea oamenilor din cauza costurilor semnificative asociate cu o astfel de călătorie. Cu toate acestea, există câteva trucuri rapide și hackuri de călătorie care vă pot ajuta să reduceți substanțial costul călătoriei. Printre aceste indicatoare și comenzi rapide de călătorie se numără:

1. Alegeți înțelepte orașe și locații

Cu peste 40 de națiuni, Europa este un continent considerabil. Aceste națiuni includ unele dintre cele mai apreciate locații de călătorie. Costul poate fi controlat selectând cu atenție orașele și locurile pe care doriți să le vizitați. De exemplu, călătoria în orașe precum Berlin, Paris și Londra poate fi costisitoare, dar a merge în Bulgaria sau Grecia poate să nu fie la fel de costisitoare. Prin urmare, planificarea unei călătorii în Europa cu un buget restrâns necesită o selecție atentă a locației.

2. Rezervări timpurii de zbor

Costul biletelor de avion este mare. Ceea ce ustă cel mai mult atunci când călătorești este prețul biletelor de avion. Cu toate acestea, călătorii care planifică cu mult timp în avans pot obține cele mai bune oferte și prețuri la biletele de avion. Rezervarea biletelor în ultimul moment ar crește cheltuielile călătoriei. În plus, Europa are o mare varietate de destinații. Cheltuielile de călătorie pot crește pe măsură ce explorați mai multe locații. Prin urmare, cheia întregii călătorii este planificarea atentă a itinerarului. Cel mai bine este să vă aranjați călătoria astfel încât să nu fie necesare călătorii interne dus-întors. Costurile ar crește doar cu călătoria dus-întors către un anumit loc. Înainte de a face rezervările propriu-zise, ​​este esențial să cercetați ruta dorită și să comparați costurile companiilor aeriene.

3. Folosind cât mai mult din economiile dvs. pentru a călători în Europa

Călătorii trebuie să se uite la moduri alternative de transport, deoarece prețurile biletelor de avion sunt atât de mari. Interrail este una dintre aceste opțiuni economice, dar interesante, pentru a călători și a vedea Europa. Ideea de a lua trenuri pentru a călători între națiunile europene este cunoscută sub numele de Interrail. Unele dintre aceste rute feroviare sunt legendare în sine, adăugând la atractivitatea călătoriilor europene. În plus, vizitatorii pot încerca să obțină un permis interrail de la autoritatea competentă. Acest lucru va reduce și mai mult costurile. Oportunitatea de a explora în continuare locațiile este oferită de călătoria cu trenul, care nu este doar sigură, ci și distractivă.

4. Utilizarea transportului public

Sistemele de transport public din orașele europene sunt excelente. Turiștii și-ar putea reduce semnificativ cheltuielile de călătorie între orașe folosind sistemul de transport public. Transportul public ar permite, de asemenea, vizitatorilor să vadă orașul, locuitorii săi și modul lor de viață. Cele mai bune modalități de a explora și de a vă deplasa prin oraș sunt tramvaiul, autobuzul, barca sau metroul. Pentru a nu se pierde, turiștii au nevoie doar de o hartă a orașului și sunt apoi gata de plecare. Turiștii pot cumpăra, de asemenea, un permis de o zi pentru transportul public care le permite să utilizeze oricare dintre mijloacele de transport disponibile ale orașului. Acest lucru costă mult mai puțin decât chemarea unui taxi de fiecare dată.

5. Alegerea celor mai bune oferte hoteliere

Planificarea este necesară pentru orice călătorie, indiferent de destinație. Aceasta presupune stabilirea unde să stați și cât timp să rămâneți. O parte crucială a strategiei de vacanță este alegerea locului ideal pentru a rămâne. Unitățile de cazare trebuie alese cu grijă. Costul călătoriei prin oraș ar crește, fără îndoială, chiar dacă alegerea unui hotel aproape de un anumit loc poate oferi o priveliște grozavă. Ca urmare, alegerea unei locuințe economice în centrul orașului ar putea fi o idee bună. În plus, deși numeroase site-uri web și agenții de turism oferă cele mai rafinate reduceri la hoteluri din Europa, trebuie să fii prudent și prudent atunci când decideți când să călătoriți. Călătoriile în afara sezonului le permit călătorilor să profite de tarife mai bune de cazare.

6. Achiziționarea City Pass

Aproape fiecare oraș din Europa are multe de oferit. Turiștii pot găsi multe de făcut în fiecare oraș, de la frumusețea naturală la muzee, monumente la grădini zoologice. Drept urmare, multe dintre aceste orașe oferă permise care pot fi folosite la toate aceste atracții populare. Aceste abonamente oferă acces mai accesibil la principalele atracții. De exemplu, un bilet la muzeu poate costa 500–1000 INR, dar un pachet precum Paris Museum Pass permite vizitatorilor să viziteze 60 dintre aceste instituții în doar două zile. Achiziționarea permisului poate costa între 3000 și 3500 INR. Turiștii ar putea economisi bani și timp cu un astfel de permis și pot reduce cheltuielile (timp de stat la coadă pentru a obține un bilet la muzeu). În plus, mai multe muzee oferă intrare gratuită sau redusă în anumite zile. De exemplu, Luvru este accesibil în prima sâmbătă a fiecărei luni, între orele 18:00 și 21:45. ora locala. Ar putea fi posibil să economisiți bani prin cercetarea acestora și făcând planuri în consecință.

7. Alegerea celor mai bune pachete de roaming

Efectuarea apelurilor internaționale a fost întotdeauna costisitoare. Costul roamingului la nivel internațional este relativ mare. Ca urmare, atunci când călătoresc, călătorii trebuie să selecteze pachetele de roaming adecvate. Datorită necesității de date privind apelurile atunci când utilizați navigarea GPS sau căutați o locație, pachetele de roaming ar trebui să includă și date. Sunt recomandate rețelele Wi-Fi accesibile oferite de hoteluri, aeroporturi și alte locuri publice. Deoarece chiar și datele mobile sunt costisitoare atunci când sunt în roaming, acest lucru îi poate ajuta să economisească niște bani. De asemenea, este plăcut să utilizați funcțiile de apelare și mesaje text cu moderație și să le folosiți numai atunci când este necesar. Cu toate acestea, folosirea WhatsApp pentru a vorbi și a conversa prin chat în timp ce sunteți conectat la internet poate fi un sfat util de călătorie pentru vizitele europene. De asemenea, puteți achiziționa un pachet de asigurare de călătorie în străinătate pe termen lung pentru Europa. Ați putea evita unele cheltuieli făcând acest lucru.

8. Cumpărând mai puține alimente și apă

În cea mai mare parte a Europei, apa îmbuteliată este destul de scumpă. Cu toate acestea, apa tipică de la robinet furnizată în Europa este, de asemenea, sigură de băut. Așa că este o idee bună să ai mereu cu tine o sticlă pe care să o poți umple cu apă de la robinet. Utilizarea acestei ape în loc de apă îmbuteliată ar permite călătorilor să-și reducă cheltuielile în mod semnificativ. De asemenea, ar fi o pierdere de timp și bani să ne oprim de fiecare dată, chiar dacă țările europene sunt renumite pentru bucătăria lor excelentă. Prin urmare, împachetarea gustărilor bune pentru călătorie ar fi o alegere sensibilă.

Un loc de vacanță de vis în Europa. Puteți face din aceasta călătoria vieții, efectuând cercetări amănunțite și observând îndeaproape aceste sugestii. Vizitați partenerul dvs. de călătorie Adotrip.com pentru a profita de pachete turistice incredibile, oferte speciale pentru bilete de avion, rezervări la hoteluri și alte servicii legate de călătorie sub un singur acoperiș și la prețuri rezonabile. Când călătoriți în locația dvs. ideală, vă va economisi fără îndoială o mulțime de bani. Bun venit la bord!